Eén systeem

Eén systeem dat alles laat samenwerken

DOBISS laat je slimme toestellen met elkaar praten

Koppel je hele huis

Vandaag bieden al tientallen fabrikanten slimme sturing aan van hun toestellen, die je op afstand kan bedienen. Maar da’s nog geen domotica natuurlijk. Met DOBISS maak je je huis echt slim door alles optimaal te laten samenwerken, zonder dat je zelf hoeft tussen te komen – van verlichting en klimatisatie tot audio, alarmsystemen en nog veel meer.

Voeg eenvoudig draadloze uitbreidingen toe

Met DOBISS geniet je van alle voordelen van een bedraad systeem, met de mogelijkheid om draadloze uitbreidingen toe te voegen én die aan elkaar te koppelen. Dat biedt grenzeloze mogelijkheden terwijl het toch allemaal betaalbaar blijft.

ZigBee legt lokale draadloze verbindingen tussen apparaten. Een beetje zoals Bluetooth en wifi, maar dan voor sensorgegevens. Ideaal dus voor domotica. Je hebt bovendien geen verbinding met de cloud nodig. Zigbee laat o.a. slimme verlichting van bekende merken als IKEA, PHILIPS HUE en XIAOMI sensorgestuurd werken. Maar ook andere integraties zijn mogelijk met je DOBISS domotica. *

Danfoss
Philips Hue
Xiaomi
Ikea

* De lijst van ondersteunde zigbee apparaten kan opgevraagd worden bij DOBISS.

Laat je woning praten met tal van slimme toestellen

Gebruik triggers van andere merken om scenario’s te starten of om vlaggen aan of uit te zetten. Klinkt ingewikkeld? Enkele voorbeelden maken het meteen duidelijk:

  • De zonnewering sluit vanzelf als het te warm wordt in je woning.
  • De airco-units schakelen uit bij het oproepen van je scenario ‘Woning verlaten’.
  • Staande lamp gekocht die je wil toevoegen aan een sfeerscenario? Geen probleem dankzij een slim stopcontact.

IFTTT staat voor ‘If This Then That‘, wat zo veel betekent als ‘Als Dit Dan Dat’. Een heel eenvoudige actie-reactielogica dus. Net als ZigBee laat deze standaard verschillende systemen, toestellen en apps met elkaar communiceren, maar dan via de cloud in plaats van lokaal. De technologie is geïntegreerd in jouw DOBISS domotica.

Wat kan je zoal koppelen?

Fibaro
Netatmo
IFTTT
Harmony
Philips Hue
Somfy
Google Assistant
Velux
Bose
Sonos