Veiligheid

Dubbele veiligheid

Fysieke ontrading en e-security in één

Schrik ongewenste bezoekers af

Hoor je een verdacht geluid ’s nachts? Gebruik de paniekknop aan je nachtkastje, zodat alle verlichting (ook buiten) gaat knipperen! Dat heeft een sterk ontradend effect op verdachte personen in de buurt, want die houden niet van knipperlichten die de aandacht trekken. Nog altijd niet gerust? Volg wat er buiten gebeurt via de camerabeelden op je DOBISS touchscreen.

Ga gerust op verlof

Doe alsof je thuis bent. Letterlijk. Met een handig programma voor aanwezigheidssimulatie laat je automatisch de rolluiken neer als het donker wordt en laat je een aantal lichten tijdelijk branden of zelfs wat muziek spelen. ’s Morgens gaan de rolluiken weer omhoog. Zo lijkt het alsof je huis bewoond is en dat schrikt potentiële inbrekers af. Gaat er toch een deur open, dan zal DOBISS je via een melding op de smartphone op de hoogte brengen.

Beveiligde verbinding

Omdat DOBISS een bedraad systeem is, is het sowieso al veel veiliger dan compleet draadloze systemen. Toch biedt ook DOBISS jou de mogelijkheid om je domotica te bedienen vanop afstand, via je smartphone bijvoorbeeld. Wees gerust. Je verbinding naar je DOBISS-server is altijd volledig geëncrypteerd en verloopt via onze beveiligde Belgische cloudservers.

Gepersonaliseerde login

Wil je de toegang tot de configuratie afschermen voor je kinderen? Een beperkte bediening voor de babysit? Dat kan perfect! Zo ben je zeker dat niemand onbedoelde wijzigingen aanbrengt in de programmatie.

Voeg op elk moment extra veiligheid toe

Een waterlekmelder in de wasruimte? De verlichting automatisch doen aanspringen als de rookmelder afgaat? Sensoren die je laten weten dat er nog een raam openstaat als je weggaat? Het kan allemaal. Zo breid je jouw budgetvriendelijke basissysteem later uit wanneer je er klaar voor bent.