Eenvoud

Simpele domotica

Eenvoudige installatie, eenvoudige bediening

Start klein en breid later uit

DOBISS domotica is volledig modulair opgebouwd. Je kan starten met een basisinstallatie, waarbij je bijvoorbeeld enkel de verlichting bedient. Later voeg je dan extra modules toe, zoals audio en slimme sturing van zonne-energie, bediening op afstand enz.

De modules werken elk op zich, maar ook perfect samen. DOBISS betekent dus niet alleen slimme, maar zeker ook simpele domotica. Zo kan je klein beginnen en hou je toch alle opties open voor later. DOBISS zorgt er bovendien voor dat nieuwe toevoegingen compatibel blijven met bestaande modules, zodat ook mensen met een ouder systeem eenvoudig kunnen upgraden. En mocht er een van de modules defect raken, dan is die makkelijk vervangbaar, terwijl de rest intussen gewoon blijft werken.

Bediening zoals jij dat wil

 • Met drukknoppen
  Nagenoeg elk merk en elk design is mogelijk. De functie van elke knop – zowel kort als lang drukken – kan je zelf instellen en wijzigen.
 • Met je smartphone of tablet
  Je smartphone is de afstandsbediening voor jouw domotica! Regel alles vanuit je luie zetel via wifi, zelfs met de basisversie van DOBISS. Checken of alle lichten uit zijn vanop je werk, of de verwarming alvast aanzetten voor je naar huis vertrekt? Ook dat kan via de gratis cloudtoegang.
 • Stembediening met Google Assistant
  Je kan je slimme woning ook volledig bedienen door er tegen te praten: “Hey Google, doe het licht in de keuken aan”. Of vraag om je verwarming hoger te zetten of een scenario te activeren. Smart living? Simple living, met eenvoudige domotica!
 • Via de MEET videofoniemonitor
  Videofoon en domoticabediening in één, dankzij Fermax MEET. Het grote aanraakscherm van 7″ of 10″ laat je ook toe om je hele systeem te controleren in enkele vingerbewegingen.
 • Met het NanoTouch aanraakscherm
  Onopvallend en superhandig: een centraal muurdisplay van slechts 4” met intuïtieve touchbuttons. Dat maakt de bediening voor elke gebruiker overzichtelijk en gemakkelijk te snappen.

Configureer alles zelf

Simpele domotica betekent ook: je systeem makkelijk zelf instellen. Je hoeft geen software te installeren, want alles gebeurt 100% webbased. Zowel de bediening als de configuratie kunnen via elke webbrowser en zijn dus altijd toegankelijk, via smartphone, tablet, pc en Fermax MEET.