Waarom kiezen voor DOBISS domotica?

Bouwen of grondig renoveren doe je maar één keer. Dus ook je domoticasysteem moet een leven lang meekunnen. De juiste keuze voor een betrouwbare fabrikant is daarom – bijna letterlijk – van levensbelang. Met Dobiss zit je helemaal safe.

Deze 8 argumenten besparen je heel wat keuzestress

 1. Een domoticasysteem dat met je meegroeit
  DOBISS is modulair opgebouwd. Wil je budgetvriendelijk starten met instapdomotica (verlichting, screens, videofoon) en later uitbreiden tot een volledig geïntegreerd systeem (incl. verwarming, koeling, ventilatie, audio …)? Geen probleem!
 2. Belgisch en betrouwbaar
  DOBISS is een Belgisch bedrijf dat al meer dan 25 jaar pioniert in domotica. Alle componenten zijn hier lokaal ontwikkeld en afgestemd op onze markt. Intussen behoren we tot de FERMAX-groep, waardoor onze producten in tal van landen worden verdeeld.
 3. Future-proof
  Ook over 10 jaar is jouw systeem nog altijd up-to-date. De DOBISS software wordt almaar verder doorontwikkeld. Komen er nieuwe technologieën op de markt (denk maar aan Google Assistant, Zigbee, IFTTT …), dan integreren we die in ons aanbod.
  Een simpele, gratis upgrade en ook jouw domotica kan er mee aan de slag.
 4. Betaalbare én duurzame kwaliteit
  We houden onze prijzen bewust democratisch, omdat we vinden dat iedereen recht heeft op een slimme woning. Maar we sluiten geen compromissen rond kwaliteit. Daarom hebben we de standaardgarantie van 2 jaar gratis uitgebreid tot 5 jaar.
  Gewoon, omdat we zeker zijn van ons stuk.
 5. Eenvoudig te configureren
  Ben je helemaal geen techwonder? Dat hoeft ook niet. Als we onszelf vergelijken met concullega’s, is de bediening en configuratie van ons domoticasysteem een fluitje van een cent. En dat is ook wat duizenden klanten zeggen.
 6. Altijd compatibel met vroegere versies
  Ook onze retro-compatibiliteit geeft je gemoedsrust. Nieuwe versies van onze software en nieuwe modules blijven altijd perfect werken met vorige systemen. Nog een belangrijk verschil met andere merken!
 7. Installateurs met kennis van zaken
  We organiseren regelmatig opleidingen zodat onze installateurs échte DOBISS-experts blijven. Zo kunnen we garanderen dat ze volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.
 8. Persoonlijke service
  We staan heel dicht bij onze klanten en onze installateurs. Ze kunnen altijd bij ons terecht voor advies of technische ondersteuning.
Vind een installateur in je buurt