Lancering video Nanotouch

De NanoTouch is de blikvanger in elke woning: een scherm van slechts 4” met onbeperkte functionaliteit. Bovendien is het eenvoudig te installeren en spreekt de bediening voor zich.

Sinds de lancering deze zomer hebben de meeste onder jullie al kennisgemaakt met de veelzijdigheid van onze NanoTouch. Zowel in combinatie met de NXT server als met een Ambiance PRO installatie gooit de NanoTouch hoge ogen. De bewoners krijgen een centraal bedieningspunt dat voor iedereen toegankelijk is. Door de gelijkenis met de smartphone zijn uw klanten er direct mee vertrouwd: capacitieve touch en een eenvoudige bediening.

Om al deze troeven extra in de kijker te zetten, hebben we een promovideo gemaakt voor onze NanoTouch waarmee u uw klanten kan overtuigen. Klik op de foto hieronder en bekijk de video. Gebruik deze zeker tijdens uw verkoopsgesprekken!

In combinatie met de NXT server kan u de NanoTouch voor verschillende doelen inzetten:

  • een centrale bediening voor een hele verdieping of per ruimte
  • de thermostaat voor deze kamer
  • centrale bediening van de audio installatie
  • eenvoudige toegang tot alle scenario’s voor het hele gebouw

U kiest samen met uw klant waarvoor hij de NanoTouch wil gebruiken en het vraagt nauwelijks extra configuratie! De NanoTouch zal de NXT server zelf terugvinden, dus u hoeft enkel de groep te kiezen die u wilt weergeven.